teisipäev, 21. september 2010

JAZZROCKFUSION Jõhvi kontserdimajas!

Jõhvi kontserdimaja külastajatel on võimalus kogeda midagi väga erilist- muusikud ja maalikunst samal ajal. Publikul on võimalus osa saada nii öelda "avatud maalimisest" ning osa saada maali sünni protsessist!

29.09.2010 Jõhvi kontserdimaja kammersaalis ülesastuva koosluse nimi on Aerosfaer live, mis koosneb kunstnik Tõnu Talvest ja muusikutest -
Toomas Rull, Mihkel Mälgand, Raul Sööt, Raun Juurikas, Marek Talts!



Väga hea ülevaate toimuvast saab:
http://www.youtube.com/ENMuseum#p/a/u/0/3ehC-IwNeCE

Laulasmaa Kooli kunstiõpetaja ja kunstnik Tõnu Talve töid võib kunstiteaduslikus terminoloogias nimetada protsessuaalseks. Oluline osa on tema sõpradel muusikutel, kes annavad niigi impulsiivse maneeriga maalijale täiendava energialaengu.
Kunstiõpetajana on ta oma meetodit sisendanud ka oma õpilastele, kes möllavad värvidega muusika saatel nagu nende õpetaja. Talve meetod, mis eirab kuivi akadeemilisi arusaamu realistlikust maalist, perspektiivist, kompositsioonist jne., aitab avada lapse loomupärase avatuse, viib õpilased tagasi nende varajasesse lapsepõlve, kus nad saades kätte pliiatsi, guaššvärvid või plastiliini, täiesti vahetult ja ausalt väljendavad ennast ja enda hetkeseisundeid.
Ants Juske, kunstiteaduste doktor,
Eesti Päevaleht.
9.09.2009.

Lisaks toimuvale jazzrockfusionile on Jõhvi kontserdimajas avatud 30. septembrini Tõnu Talve teoste näitus!



Ole kohal ja saa eriline elamus! K 29.09.2010, kell 19.00 Jõhvi kontserdimaja kammersaal!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar