reede, 28. jaanuar 2011

NB! Paljudele headele lumelinna ehitajatele, kes soovisid kaasa lüüa lumelinna ehitamisel ei sobinud ehitamiseks 22. jaanuar. Sellega seoses võtsime vastu otsuse,et lükkame lumelinna ehitamise nädala võrra edasi. Samal päeval, 230.jaanuaril, toimub Jõhvi Kontserdimajas ka Peremess. Seega leiab iga külastaja Jõhvi Kontserdimajas sees ning kontserdimaja ümbruses tegevust igas vanuses pereliikmele!



Lumelinna ehitamine
Laupäev 30. 01. 2011 kell 12:00 Jõhvi kontserdimaja





JÕHVIS EHITATAKSE HEATEGEVUSLIK LUMELINN, MILLE KÄIGUS EHITATAKSE ESMAKORDSELT EESTI SUURIM LUMEST KOHVIK JA KOGUTAKSE TOETUST JÕHVI MUUSIKAKOOLILE


Jõhvis ehitatakse 22. jaanuaril lumelinn heategevuslikul eesmärgil, millega toetatakse Jõhvi Muusikakooli. Heategevusliku idee autor Kohvik Mozart & Catering-i tegevdirektori Riho Leppik`u sõnul on tegemist küll erasektori algatusega, ent tihedat koostööd tehakse Jõhvi Vallavalitsuse ning Jõhvi Kontserdimajaga.

„ Idee heategevusliku lumelinna ehitamiseks tuli küll meilt, kuid hea koostöö Jõhvi Vallavalitsusega andis võimaluse neid ka sellesse projekti kaasata kui toetajad”, räägib Leppik. „Mõte oli koondada lumelinna ehitama Ida- Viru tublid ettevõtjad, kes oma osalustasuga toetaksid Jõhvi Muusikakooli õppevahendite soetamisel. ”

Jõhvi Vallavanema Tauno Võhmar räägib, et vald on taolistest erasektori algatustest alati huvitatud olnud. „ Meie ülesandeks on seekord lumelinna ehitusplatsi ettevalmistus selliselt, et lumelinna ehitavad meeskonnad kohe tööle asuda saaksid,” ütleb Võhrmar. „ Pealegi teeb siirast rõõmu see, et heategevuslik lumelinn on vallarahvale üheks lustimise võimaluseks ja talverõõmude nautimiseks.”

Idee autor Riho Leppik on tuntud kui nn detsembriku suure lumetormi ajal Pada Oru toitlustaja ning Padaorus toimuva kohta info edastaja laiemale meediale. Leppik`u sõnul ei puudu lumelinna ehitamiselt ka tema lemmikteema. Üheskoos üritatakse ehitada lumeskulptuurina teadaolevalt Eesti esimene lumest kohvik.

Lumelinna valmimine

Lumelinna ehitatakse 22. jaanurail algusega kl 12.00 Jõhvi Kontserdimaja õues. Osalema oodatakse ettevõtjate kuni 15-liikmelisi meeskondi. Teema lumeskulptuuri tegemiseks on vaba ning parimaid autasustatakse.

Alates kl 17.00 algab linnarahvale mõeldud meelelahutusprogramm ning parima lumeskulptuuri valimine.



Enam informatsiooni: http://www.bbqcatering.ee/et/mozart



Pressikontakt: Natalja Vovdenko, tel 55685496

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar