neljapäev, 11. august 2011

Soovitame 16. augustil saamud seada ka Narva-Jõesuusse, Meresuu SPA-sse, kell 20.00! Õhtu muudavad mõnusaks Kadri Voorandi Trio kooseisus - Kadri Voorand (laul), Virgo Sillamaa (kitarr), Taavo Remmel (bass). Mõnusat Jazzi kõigile!


Pileti hind: 6 €





Sina ja Mina
Kava “Sina ja mina” sündis laulja ja kitarristi soovist luua ilusat muusikat ilusale eesti luulele.
Kadri Voorandit ja Virgo Sillamaad ühendas soov luua ilusat muusikat väärt eesti luulele. Tõuke kava kokku panemiseks andsid paar varem loodud lugu, mille sõnad pärinesid Eesti armastusluule kogumikust "Sina ja Mina". Sellest arenes edasi juba soov luua samanimeline kava. Lugude tekstid pärinevad lisaks eelmainitule ka teistest luulekogudest ning nende endi sulest. Kammerlik koosseis loob intiimse pingevaba õhkkonna, kus esile pääseb sõna jõud nii melanhoolsel kui lõbusal kujul. Muusika on kirjutanud Kadri Voorand ja Virgo Sillamaa, teostuseks on kaasatud Eesti üks tunnustatumaid bassiste Taavo Remmel.

Kadri Voorand on noor jazzlaulja/-helilooja, kes on pälvinud kõrge tunnustuse "Noore Jazzitalendi Auhind 2008", mis antakse kord aastas välja Elioni, Eesti Jazzliidu ja Jazzkaare koostöös. Eelmisel aastal esitles ta Jazzkaarel oma debüütalbumit "Tunde kaja". Omapärane improvisatsioon ja helilooming on toonud auhindu nii Eestis kui võõrsil. Jazz-muusikat on Kadri õppinud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias ning Stockholmi Kuninglikus Muusikaakadeemias.

Virgo Sillamaa on kitarrist, helilooja ning arranžeerija. Lisaks sellele õpetab ta Georg Otsa-nimelises Tallinna Muusikakoolis. 2008. a pälvis Sillamaa "Tiit Pauluse-nimelise stipendiumi", mida annab välja Viljandi Kitarrifestival. Ta on õppinud jazzmuusikat mitmes koolis nii Eestis , Soomes kui ka Hollandis.

Taavo Remmel on stiililiselt mitmekülgne muusik, osalenud rohkem kui 30 CD salvestamisel. Ta on andnud kontserte Euroopas ja Kanadas, esinenud Euroopa ja Venemaa muusikafestivalidel. Töötanud Eesti Riiklikus Sümfooniaorkestris, teinud koostööd ansamblitega "Hortus Musicus", "Vox Clamantis, "New York Voices, "Estonian Dream Big Band" ja paljude teistega..




Kadri Voorand (laul)
Virgo Sillamaa (kitarr)
Taavo Remmel (kontrabass)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar