teisipäev, 23. oktoober 2012

laupäev 08. 12. 2012 19.00

Frank Sinatra show - Tanel Padar ja Kaunase Bigband

Jõhvi Kontserdimaja suur saal
Piletite hinnad: 12€ - 20€ (sõltuvalt istekohast)
Pileteid saab osta Jõhvi kontserdimaja kassast ja piletilevi koduleheküljelt: www.piletilevi.ee

Frank Sinatra show - Tanel Padar ja Kaunase Bigband taaselustavad Frank Sinatra muusika

Kes on Frank Sinatra ameeriklastele? Võib õelda, et kõik. Sinatra on mees, kelle muusikaga on mitmed põlvkonnad ameeriklasi sündinud ja suureks kasvanud. Ta on mees, kelle laule on esitatud suurtel ja meeldejäävatel üritustel. Ta on nähtus, mis eksisteerib juba enam kui pool sajandit. Teda ei saa võrrelda teiste muusikutega - ta on muutunud ameerika sümboliks, nii nagu seda on ka Vabadussammas New Yorgis. Ta on müünud üle poole miljardi plaadi, saanud mitmeid Oscareid, 11 Grammy auhinda. Teda tuntakse kui südametemurdjat.

Kuigi maailm jättis Frank Sinatraga hüvasti 14 aastat tagasi, elavad tema laulud ka täna. Ta muusikat kasutatakse paljudes filmides, seda esitavad mitmed tuntud muusikud. Sinatra laulud luksuslikes restoranides New Yorgis ja mujal maailmas loovad külalistele ikka veel unikaalset atmosfääri. Nii nagu kogu maailm teab, teab ka eesti publik tema laule "New York, New York", "My Way", "Strangers in the night", “Fly Me to the Moon“, “Under My Skin” jne.

Detsembri alguses, just Frank Sinatra sünniaastapäeva eel, toovad Tanel Padar ja Kaunase Bigband Frank Sinatra loomingu paremiku eesti kontserdisaalidesse. Pärnu, Tartu, Tallinna ja Jõhvi kontserdimajades saab taaselustuma Frank Sinatra ja New Yorki atmosfäär koos armastatud lauludega.

Piletid on saadaval Piletilevi ja Ticketpro müügipunktides ning internetis www.piletilevi.ee ja www.ticketpro.ee.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar