kolmapäev, 12. detsember 2012

kolmapäev 19. 12. 2012 18.00

Jõulutsirkus - Karud köiel

Jõhvi, kontserdimaja suur saal
Iga pilet sisaldab jõulukingitust!
Pileti hind: 8-18 €

Jõulutsirkus - Karud köiel

19.detsembril kell 18.00 - ootab meid kõiki Jõhvi kontserdimajas täiesti uudne ja vapustav programm, mis koondub köielkõndimise ümber. Seekord ei kõnni köit mööda mitte maailma tuntuimad mägilase tagapõhjaga dagestani köielkõndijakarud, vaid parimate Venemaa tsirkuste artistid koos köiel kõndivate karudega.

Lisaks näeb tsirkusekülastaja kella 18.00 toimuval etendusel ka mitmeid muid etteasteid.

Kõik Eestisse esinema tulevad karude tsirkuse artistid kuuluvad ülevenemaalisse tsirkusekompaniisse ROSGOSCIRK, mis koondab üksikuid tsirkusi ja tegeleb nende moderniseerimise, sertifitseerimise ning tugiteenuste pakkumisega. Organisatsioon seob tsirkuseid Novosibirskist Uraalini ja Moskvast St.Peterburini.

Kahtlemata pole selline üleriigiline ühendus ainus, mis tsirkuseartiste koondab. Tsirkusekunsti viljelejate puhul on oluline ka perekond, kuhu sünnitakse. Tsirkuseperekonnas antakse lastele teadmisi ja meisterlikkuse saladusi edasi juba varajasest lapsepõlvest saati. Just sellist tsirkusedünastiat esindavad 19.detsembril Jõhvi kontserdimajas toimuval etendusel akrobaadid Ivanovid, kes on nüüdseks juba enam kui veerand sajandit töötanud karudega. Iga aastaga on loomade köielkõndimise numbreid täiustatud ja keerukamaks muudetud.

Karud köiel programm on rõõmustanud vaatajaid nii Austraalias kui Lõuna-Ameerikas. Oma žanris on perekond Ivanovide programm jäänud ainulaadseks terves maailmas. Haarav ja lõbus etendus toob vaataja ette ülimeisterlikke ja ülinaljakaid trikke, millele toetubki köiel balansseerivate karude tsirkuse ülemaailmne kuulsus. Köiel on õpetatud 10 meetri kõrgusele tõmmatud trossil meisterlikku tasakaalu säilitama nii vanad päntajalad kui ka vigurvändad-karupojad.

Lisaks karudele esinevad dresseerijad Aljona ja Juri Sossinid oma unikaalse koerakeste etteastega. Kasside showsse on aga põimitud õige põnevad läbi rõnga hüppeid. Kõigele lisaks on tsirkusel kaasas terve meeskond kloune, kellega juba igav ei hakka!
19.detsembril kell 18.00 - ootab meid kõiki Jõhvi kontserdimajas täiesti uudne ja vapustav programm, mis koondub köielkõndimise ümber – kuid köit mööda ei kõnni mitte dagestanlased, maailma tuntuimad mägilase tagapõhjaga köielkõndijad. Detsembris astuvad meie publiku ette parimate Venemaa tsirkuste artistid koos köiel kõndivate karudega. Uskumatu, kas pole!? Loomariigist on aga just karudel kõige ideaalsem tasakaalutunne.

Lisaks näeb tsirkusekülastaja kella 18.00 toimuval etendusel ka palju muid numbreid.

Kõik karude tsirkuse Eestisse esinema tulevad tsirkuseartistid kuuluvad üle-Venemaalisse tsirkusekompaniisse ROSGOSCIRK, mis koondab üksikuid tsirkusi ja tegeleb nende moderniseerimisega, sertifitseerimisega ning tugiteenuste pakkumisega. Organisatsioon seob tsirkuseid Novosibirskist, Uraalini ja Moskvast St.Peterburgini.

Kahtlemata pole selline üleriigiline ühendus ainus, mis tsirkuseartiste koondab. Tsirkusekunsti viljelejate puhul on oluline perekond, kuhu sünnitakse. Tsirkuseperekonnas antakse lastele teadmisi ja meisterlikkuse saladusi edasi juba varajasest lapsepõlvest alates. Just sellist tsirkusedünastiat esindavad 19.detsembril Jõhvi kontserdimajas toimuval etendusel akrobaadid Ivanovid, kes nüüdseks juba enam kui veerand sajandit on töötanud karudega. Aasta-aastalt on loomadega köielkõndimise numbreid üha täiustatud ja keerukamaks muudetud.

Karud köiel programm on rõõmustanud vaatajaid nii Austraalias kui Lõuna-Ameerikas. Oma žanris on perekond Ivanovide programm jäänud ainulaadseks terves maailmas. Haarav ja lõbus etendus toob vaataja ette ülimeisterlikke ja ülinaljakaid trikke, millele toetubki köiel balansseerivate karude tsirkuse ülemaailmne kuulsus. Köiel on õpetatud hullama nii vanad päntajalad kui ka vigurvändad-karupojad ja 10 meetri kõrgusele tõmmatud trossil, säilitades meisterlikult tasakaalu.

Lisaks karudele esinevad dresseerijad Aljona ja Juri Sossinid unikaalse koerakeste etteastega.

Kasside showsse on aga lülitatud õige põnevad läbi rõnga hüpped.
Kõigele lisaks on tsirkusel kaasas terve meeskond kloune. Ja nendega juba igav ei hakka!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar