neljapäev, 5. jaanuar 2012

teisipäev 10. 01. 2012 18.00
Videviku saaga: Koidukuma - Osa I
Jõhvi Kontserdimaja, Kino Amadeus


Žanr: Fantaasia, Draama, Romantika
Stuudio: Summit Entertainment
Riik: USA
Kestvus: 2 tundi 15 minutit
Kinodes alates: 18.11.2011





Lavastaja(d): Bill Condon

Igavik on alles algus…

Saaga kauaoodatud neljandas osas „Videviku saaga: Koidukuma - osa 1“, mille lavastas Oscariga pärjatud režissöör Bill Condon, hakkavad romantilise eepose saladused viimaks hargnema.

Bellal (Kristen Stewart), Edwardil (Robert Pattinson) ning nende lähedastel tuleb rinda pista tagajärgedega, mis tabavad neid pärast kaunist pulma, romantilisi mesinädalaid ja noorpaari lapse ilmaletulekut, millel omakorda on uskumatu ja rabav mõju Jacobi (Taylor Lautner) elule.

„Videviku saaga: Koidukuma - osa 1“ alustab viimast peatükki loost, mis jutustab armastusest, piiritust sõprusest, ohverdusest, leppimisest ja iseenda leidmisest. Järjekordses linaloos on veelgi enam romantikat, kirge, intriige ja vaprust, kui seda pakkusid „Videvik“, „Videviku saaga: Noorkuu“ ja „Videviku saaga: Päikesevarjutus“.

Peaosades Kristen Stewart ("Adventureland - pöörane suvi "), Robert Pattinson (“Vesi elevantidele”) ja Taylor Lautner (“Röövitu”).

Tähelepanu! Film sisaldab mõningaid vilkuva valgusega stseene, mis võivad põhjustada fotosensitiivse epilepsia alla kannatavatel inimestel haigushooge.

NB: Alla 12. aasta mittesoovitatav

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar