laupäev, 15. oktoober 2011

Hea kinopublik!
Kohe-kohe on Jõhvi kinolinale jõudmas tuliuus Eesti mängufilm "Idioot", mis põhineb Dostojevski samanimelisel romaanil. Tähelepanuväärne ka Ida-Virumaa jaoks - film on üles võetud muu seas ka Narva Aleksandri kirikus.
Kõiki väikseid ja suuri ootame vaatama veel ka lustlikku koguperekonöödiat "Smurfid"!

Kohtumiseni!
Jõhvi kontserdimaja kino Amadeus
Kassa 3342000
www.concert.ee





IDIOOT

L 15.10.2011 kell 17.00

T 18.10.2011 kell 19.00


Broneeri pilet: 334 2000

Pileti hind: 3.20 € / 2.50 €

Zanr: Draama
Tootja: Homeless Bob Production
Originaallugu: F. Dostojevski “Idioot”
Kestvus: 2 h 12 min
Kinodes alates: 14.10.2011
Stsenarist & rezissöör: Rainer Sarnet
Produtsent: Katrin Kissa


Oktoobris 2011 esilinastub Rainer Sarneti film “Idioot”, mis põhineb Fjodor Dostojevski samanimelisel romaanil. Film jutustab naiivsest vürst Mõškinist, kes asub päästma hukatusse minna otsustanud naise hinge. “Idioodist” võib leida nii kirgliku ja põletava armastusloo kui ka filosoofilise jutustuse inimesest, kelle vahetu käitumine tekitab inimestes rahutust ja häbi oma väiksusest ning igatsust headuse järele.

Film on üles võtud Narvas Aleksandri kirikus, Tallinnas Dominiiklaste Kloostris ja Mustpeade majas.

“Idioodis” mängivad Risto Kübar, Katariina Unt, Tambet Tuisk, Ain Lutsepp, Tiina Tauraite, Sandra Üksküla-Uusberg, Ragne Veensalu, Ülle Kaljuste, Taavi Eelmaa, Juhan Ulfsak, Kaido Veermäe jt.

Filmi on tootnud Homeless Bob Production, mis seisab varasemalt „Sügisballi” ja „Püha Tõnu kiusamise” taga. Operaator Mart Taniel, helilooja Ülo Krigul, kunstnik Jaagup Roomet, kostüümikunstnikud Jaanus Vahtra ja Riina Põldroos, monteerija Tambet Tasuja ning produtsent Katrin Kissa.

Film on eesti keeles, venekeelsete subtiitritega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar